totobo giris youtube mp3 cevirici masöz istanbul hotmail aç

Yine aynı görüntüler! Küçük çocuk, saldırgan pitbullun dişlerinden zorla kurtarıldı

Pitbulların, sokaktaki saldırılarına bir yenisi de Kartal'da eklendi. Sahibinin çocukların arasında gezdirdiği pitbull, bir anda 9 yaşındaki Berkay isimli çocuğa saldırdı. Talihsiz çocuk, çevredekilerin yardımıyla pitbullun dişlerinden kurtarıldı.

Yine aynı görüntüler! Küçük çocuk, saldırgan pitbullun dişlerinden zorla kurtarıldı
Yine aynı görüntüler! Küçük çocuk, saldırgan pitbullun dişlerinden zorla kurtarıldı
İstanbul escort Nişantaşı escort Şerifali escort Maltepe escort Sancaktepe escort Eyüpsultan escort Şişli escort Kayaşehir escort Büyükçekmece escort Beşiktaş escort Mecidiyeköy escort Zeytinburnu escort Sarıyer escort Bayrampaşa escort Fulya escort Beyoğlu escort Başakşehir escort Tuzla escort Beylikdüzü escort Pendik escort Bağcılar escort Ümraniye escort Üsküdar escort Esenyurt escort Küçükçekmece escort Esenler escort Güngören escort Kurtköy escort Bahçelievler escort Sultanbeyli escort Ataşehir escort Kağıthane escort Fatih escort Çekmeköy escort Çatalca escort Bakırköy escort Kadıköy escort Avcılar escort Beykoz escort Kartal escort şirinevler escort

Türkiye'de beslenmesi yasak olan pitbullar, dehşet saçmaya devam ediyor. İstanbul'un Kartal ilçesinde geçtiğimiz Pazartesi günü meydana gelen dehşet anlarının kamera kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlarda, sahibinin çocukların arasında gezdirdiği pitbullun, küçük bir çocuğa saldırı anları yer alıyor.

Kartal Gümüşpınar Mahallesi'nde bir şahıs, küçük çocukların oynadığı bir sokak üzerinde pitbull cinsi köpeğini gezdirmeye başladı. Sorumsuz vatandaş, tasmasından kurtulmak için hamle yapan köpeği çocuklara doğru götürdüğü sırada, 9 yaşındaki Berkay isimli çocuk köpeğin saldırısına maruz kaldı.

VÜCUDUNUN ÇEŞİTLİ YERLERİNİ ISIRDI

Köpeğin saldırarak altına aldığı çocuğu kurtarmak için çevredekiler bir anda seferber oldu. Küçük çocuğu köpekten kurtarmaya çalışan bazı kişilerin müdahale sırasında yerde sürüklendiği de görüldü. 9 yaşındaki çocuk, uzun uğraşlar sonucu yaralı olarak saldırgan köpekten kurtarıldı.

ÇOCUĞA, 30'A YAKIN DİKİŞ ATILDI

O esnada bir kadının olayın şokuyla bayılıp yere düştüğü gözlendi. Yaralı çocuğa kaldırıldığı hastanede 30'a yakın dikiş atılırken ailenin, köpeğin sorumsuz sahibinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

Pitbull cinsi köpeğin sokakta oynayan 9 yaşındaki çocuğa saldırdığı dehşet anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yine aynı görüntüler! Küçük çocuk, saldırgan pitbullun dişlerinden zorla kurtarıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mustafa Hatipoğlu

oyunlar Haziran Güncel Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Tosuncuk, memleketi Giresun'da dere yatağına kaçak villa yaptırmış
Tosuncuk, memleketi Giresun'da dere yatağına kaçak villa yaptırmış
Son Dakika! Soylu, istifa iddiaları sonrası kendisine destek veren Bahçeli'ye teşekkür etti
Son Dakika! Soylu, istifa iddiaları sonrası kendisine destek veren Bahçeli'ye teşekkür etti