totobo giris youtube mp3 cevirici masöz istanbul hotmail aç

CHP'li Öztrak'ın tepki çeken '15 Temmuz' sözlerine AK Partili Çelik'ten sert yanıt: Ahlak dışı bir düşmanlık

AK Parti Sözcüsü Çelik, CHP Sözcüsü Öztrak'ın, 'O gece, Erdoğan uçan sarayında konforlu bir şekilde semalarda dolaşırken milletvekilleri Meclis'e sahip çıktı' sözlerine çok sert yanıt verdi. Çelik, 'Genel Başkanı 15 Temmuz gecesi darbecilerin yol vermesiyle kaçan CHP Sözcüsü, hiç yüzü kızarmadan Cumhurbaşkanımızın o gece 'uçan sarayında konforlu şekilde semalarda dolaştığını' söylüyor. CHP Sözcüsünün bu ifadesi bir siyasi ifade değildir. Ahlak d

CHP'li Öztrak'ın tepki çeken '15 Temmuz' sözlerine AK Partili Çelik'ten sert yanıt: Ahlak dışı bir düşmanlık
CHP'li Öztrak'ın tepki çeken '15 Temmuz' sözlerine AK Partili Çelik'ten sert yanıt: Ahlak dışı bir düşmanlık
İstanbul escort Nişantaşı escort Şerifali escort Maltepe escort Sancaktepe escort Eyüpsultan escort Şişli escort Kayaşehir escort Büyükçekmece escort Beşiktaş escort Mecidiyeköy escort Zeytinburnu escort Sarıyer escort Bayrampaşa escort Fulya escort Beyoğlu escort Başakşehir escort Tuzla escort Beylikdüzü escort Pendik escort Bağcılar escort Ümraniye escort Üsküdar escort Esenyurt escort Küçükçekmece escort Esenler escort Güngören escort Kurtköy escort Bahçelievler escort Sultanbeyli escort Ataşehir escort Kağıthane escort Fatih escort Çekmeköy escort Çatalca escort Bakırköy escort Kadıköy escort Avcılar escort Beykoz escort Kartal escort şirinevler escort

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında tepki çeken ifadeler kullandı. Öztrak'ın "O gece, Erdoğan uçan sarayında konforlu bir şekilde semalarda dolaşırken milletvekilleri Meclis'e sahip çıktı" ifadelerine ise AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten çok sert yanıt geldi.

"FETÖ DOĞRUDAN CUMHURBAŞKANIMIZIN HAYATINI HEDEF ALMIŞTI"

Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sayın Cumhurbaşkanımız, muhtıraları kağıt parçasına çeviren, her türlü vesayeti milletimizin üzerinden söküp atan siyasetlere liderlik etmiştir. Darbe girişiminin olduğu 15 Temmuz gecesi ölüme karşı milletimizle beraber yürümüş bir liderdir. O gece darbecilerin en büyük hedefi Cumhurbaşkanımızdı. FETÖ doğrudan Cumhurbaşkanımızın ve ailesinin hayatını hedef almıştı" dedi.

"SİYASİ BİR İFADE DEĞİL"

CHP Sözcüsü Öztrak'a sert sözlerle yüklenen Çelik, "Genel Başkanı 15 Temmuz gecesi darbecilerin yol vermesiyle kaçan CHP Sözcüsü, hiç yüzü kızarmadan Cumhurbaşkanımızın o gece "uçan sarayında konforlu şekilde semalarda dolaştığını" söylüyor. CHP Sözcüsünün bu ifadesi bir siyasi ifade değildir. Ahlak dışı bir düşmanlıktır" ifadelerini kullandı.

CHP'li Öztrak'ın 15 Temmuz sözlerine AK Partili Çelik'ten sert yanıt: Ahlak dışı bir düşmanlık

"MİLLETİMİZDEN ÖZÜR DİLENMELİ"

Ömer Çelik sözlerini şöyle sürdürdü:

"CHP tarihi boyunca darbelerin savunucusu olmuştur, 15 Temmuz darbe girişimi başarısız olunca da milletimizin şanlı direnişini "itibarsızlaştırma" kampanyasını yürütmüştür ve halen yürütmektedir. FETÖ'nün 15 Temmuz'da hedefinin Sayın Cumhurbaşkanımız olduğunu ve Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla milletimizin darbeye topyekun direndiğini çok iyi bilen CHP Sözcüsü, aklı sıra 15 Temmuz direnişini itibarsızlaştırmaya çalışıyor. Cumhurbaşkanımıza bu söyledikleri siyasi muhalefet değil, Yassıada zihniyetinin yansıması olan bir husumettir. Darbecilerin hedefindeki Cumhurbaşkanımıza bu şekilde iftira atılmasının başka bir manası yoktur. Darbecilerin hedefindeki Türkiye Cumhurbaşkanı'nı bu şekilde hedef alan sözler siyaset değildir; Türkiye Cumhurbaşkanı'na düşmanlık edenlerin tercümanlığıdır... Darbecilere söyleyecek sözü olmayanlar ve milletimizin Cumhurbaşkanımız liderliğinde direnişini televizyonda seyredenler milletimizden özür dilemelidir."

CHP'li Öztrak'ın 15 Temmuz sözlerine AK Partili Çelik'ten sert yanıt: Ahlak dışı bir düşmanlıkCHP'li Öztrak'ın tepki çeken '15 Temmuz' sözlerine AK Partili Çelik'ten sert yanıt: Ahlak dışı bir düşmanlık
Recep Tayyip Erdoğan Faik Öztrak Ömer Çelik 15 Temmuz Politika Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Tosuncuk, memleketi Giresun'da dere yatağına kaçak villa yaptırmış
Tosuncuk, memleketi Giresun'da dere yatağına kaçak villa yaptırmış
Son Dakika! Soylu, istifa iddiaları sonrası kendisine destek veren Bahçeli'ye teşekkür etti
Son Dakika! Soylu, istifa iddiaları sonrası kendisine destek veren Bahçeli'ye teşekkür etti