totobo giris youtube mp3 cevirici masöz istanbul hotmail aç

İstanbul Valisi Yerlikaya’dan Cumhuriyet resepsiyonu

İstanbul Valiliği tarafından Cumhuriyet’in 96’ncı kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen resepsiyona katılım yoğun oldu. Resepsiyonda konuşan Vali Ali Yerlikaya, “Cumhuriyetimizin temelinde birlik var, kardeşlik var, vatan sevgisi var. Hak var, adalet var, demokrasi var, ilim irfan var, sarsılmaz bir inanç var” dedi.

İstanbul Valisi Yerlikaya’dan Cumhuriyet resepsiyonu
İstanbul Valisi Yerlikaya’dan Cumhuriyet resepsiyonu
İstanbul escort Nişantaşı escort Şerifali escort Maltepe escort Sancaktepe escort Eyüpsultan escort Şişli escort Kayaşehir escort Büyükçekmece escort Beşiktaş escort Mecidiyeköy escort Zeytinburnu escort Sarıyer escort Bayrampaşa escort Fulya escort Beyoğlu escort Başakşehir escort Tuzla escort Beylikdüzü escort Pendik escort Bağcılar escort Ümraniye escort Üsküdar escort Esenyurt escort Küçükçekmece escort Esenler escort Güngören escort Kurtköy escort Bahçelievler escort Sultanbeyli escort Ataşehir escort Kağıthane escort Fatih escort Çekmeköy escort Çatalca escort Bakırköy escort Kadıköy escort Avcılar escort Beykoz escort Kartal escort şirinevler escort

İstanbul Valiliği tarafından Cumhuriyet’in 96’ncı kuruluş yıl dönümü vesilesiyle bir resepsiyon düzenlendi.



İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya ev sahipliğinde Şişli’de bir otelde düzenlenen resepsiyona, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, askeri erkan, bürokratlar, iş, spor ve sanat dünyasından davetliler, siyasetçiler, şehit yakınları ve gaziler katıldı. Vali Yerlikaya ve eşi davetlileri tek tek tokalaşarak karşıladı.



Karşılamanın ardından Vali Yerlikaya davetlilerle salonda bir süre sohbet etti.



Cumhuriyet’in kuruluş yıllarını içeren video gösteriminin ardından Vali Yerlikaya bir konuşma yaptı.



Davetlilerin Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan Vali Yerlikaya, vatan sathının Mustafa Kemal Atatürk ile başladığını ve onun Mondros ve Sevr gibi birçok çıkar anlaşmalarını yırtıp attığını belirterek, “Bu vatanın sonsuza dek bizim olduğunu kanımızla, canımızla bir daha teşhir ettik. Cumhuriyetin ilanı milletimizin yeniden doğuşu, yeniden dirilişidir. Cumhuriyetimizin ilanı bağımsızlık ve özgürlüğümüzün en büyük abidesidir. Türkiye Cumhuriyeti iman, cesaret ve azmin en büyük eseridir. Bu eserde kadının, erkeğin, genci yaşlısıyla yediden yetmişe kalbi bağımsız Türkiye Cumhuriyeti için çarpan aziz milletimizin sevdası var. Cumhuriyetimizin temelinde birlik var, kardeşlik var, vatan sevgisi var. Hak var, adalet var, demokrasi var, ilim irfan var, sarsılmaz bir inanç var” dedi.



Ülke olarak bugünlere kolay gelinmediğini dile getiren Vali Yerlikaya, “Bugünlere kolay gelmedik, bugünlere gelinceye kadar çok emek verdik. O çetin zamanları el birliğiyle çoktan aştık. Bugün dünyanın 17’nci sanayisiyiz. Savunma sanayisinde olağanüstü başarılara imza atıyoruz. Bugün kahraman ordumuzun kullandığı silahların yüzde 70’nin yerli olmasından iftihar ediyoruz. En büyük gücümüz ise gençlerdir, bu ülkenin yetiştirdiği gençlerdir. İstikbale emin adımlarla yürüyoruz. Onun için dünyaya söz söylüyoruz, Türkiye adeta Hz. Nuh’un gemisi gibi tüm mazlumlara kalbini açıyor. Türkiye Cumhuriyeti'ni 13 milyonla kurduk, bugün bayrağımızın 82 milyon yıldızı var. 96 yıldır sabırla, emekle, azimle insanımızı, ülkemizi, İstanbulumuzu yüceltmek için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmanın program müzik dinletisiyle sona erdi.

 

 

Yedi Gündem
Abone Ol
istanbul valiliği Cumhuriyet Resepsiyonu GÜNCEL Haberleri
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Tosuncuk, memleketi Giresun'da dere yatağına kaçak villa yaptırmış
Tosuncuk, memleketi Giresun'da dere yatağına kaçak villa yaptırmış
Son Dakika! Soylu, istifa iddiaları sonrası kendisine destek veren Bahçeli'ye teşekkür etti
Son Dakika! Soylu, istifa iddiaları sonrası kendisine destek veren Bahçeli'ye teşekkür etti