totobo giris youtube mp3 cevirici masöz istanbul hotmail aç

AK Partili Yavuz'dan Tank Palet Fabrikası açıklaması

Tank Palet Fabrikası ile ilgili iddialara cevap veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, işçilerin ücretinin BMC tarafından ödendiğini kaydetti. Yavuz, "Tank Palet meselesi, CHP'lilerin anlattığı gibi değil. Bu proje, Tank Palet Fabrikası'nın bitirilmesi değil, bilakis önünün daha da açılma projesidir" ifadelerini kullandı.

AK Partili Yavuz'dan Tank Palet Fabrikası açıklaması
AK Partili Yavuz'dan Tank Palet Fabrikası açıklaması
İstanbul escort Nişantaşı escort Şerifali escort Maltepe escort Sancaktepe escort Eyüpsultan escort Şişli escort Kayaşehir escort Büyükçekmece escort Beşiktaş escort Mecidiyeköy escort Zeytinburnu escort Sarıyer escort Bayrampaşa escort Fulya escort Beyoğlu escort Başakşehir escort Tuzla escort Beylikdüzü escort Pendik escort Bağcılar escort Ümraniye escort Üsküdar escort Esenyurt escort Küçükçekmece escort Esenler escort Güngören escort Kurtköy escort Bahçelievler escort Sultanbeyli escort Ataşehir escort Kağıthane escort Fatih escort Çekmeköy escort Çatalca escort Bakırköy escort Kadıköy escort Avcılar escort Beykoz escort Kartal escort şirinevler escort

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Tank Palet Fabrikası’nda çalışan işçilerin ücretinin BMC tarafından ödendiğini kaydederek, "Tank Palet meselesi, katiyen CHP'lilerin anlattığı gibi değildir. Bu proje, Tank Palet Fabrikası'nın bitirilmesi değil, bilakis önünün daha da açılması projesidir" dedi.

AK Partili Yavuz, Twitter'dan dün akşam özel bir kanalda yayımlanan ve BMC Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak'ın konuk olduğu, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un ise telefonla bağlandığı programın bir kısmını paylaşarak, açıklamada bulundu. Yavuz, Tank Palet Fabrikası'nda çalışan işçilerin parasının BMC tarafından ödendiğini belirterek, şunları kaydetti:

"BMC, Millî Savunma Bakanlığı bünyesinde kurulmuş olan ASFAT A.Ş.'ye parayı teslim etmekte, ASFAT A.Ş. de bu parayı işçilere dağıtmaktadır. Yani işçilerin parasının BMC'nin cebinden çıktığı açıktır, nettir. Bu kadar net bir konuda bile, bu derece iddialı olmayı, iddialı olmanın ötesinde, 'Ben iddiamı ispatlayamazsam CHP grup başkanvekilliğinden istifa ederim' çıkışını anlamakta zorlanıyorum. Mesele, devletimizin resmi kayıtlarında net olduğuna göre, şimdi bu istifa çıkışı acaba ne olacak? Şunu çok rahat bir şekilde söyleyebilirim ki; Tank Palet meselesi, katiyen CHP'lilerin anlattığı gibi değildir. Bu proje, Tank Palet Fabrikası'nın bitirilmesi değil, bilakis önünün daha da açılması projesidir. Bu proje ile milli tankımız yapılmak suretiyle hem Milli Savunma Bakanlığı'nın tank ihtiyacı karşılanmış olacak ve hem de tüm dünyaya tank satma şansı bulmuş olacağız. Ayrıca Türk savunma sanayii, birçok yeni yerli ve milli proje ile de inşallah buluşmuş olacak."

 

 

 

Erdoğan 'milletim öğrensin' deyip canlı yayında sert çıktı

 

 

KAYNAK: DHA
Yedi Gündem
Abone Ol
bmc Ali İhsan Yavuz tank palet fabrikası GÜNCEL Haberleri
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Tosuncuk, memleketi Giresun'da dere yatağına kaçak villa yaptırmış
Tosuncuk, memleketi Giresun'da dere yatağına kaçak villa yaptırmış
Son Dakika! Soylu, istifa iddiaları sonrası kendisine destek veren Bahçeli'ye teşekkür etti
Son Dakika! Soylu, istifa iddiaları sonrası kendisine destek veren Bahçeli'ye teşekkür etti