totobo giris youtube mp3 cevirici masöz istanbul hotmail aç

Türkler, Gana'da Sahte Amerikan Elçiliği Açıp Pasaport Satmış

Resmi Amerikan güvenlik ofisi web sitesinde yayınlanan bir haber herkesi şok etti. Gana'da bir grup sahte Amerikan konsolosluğu açarak evrak ve pasaport sattıkları ortaya çıktı. Bu işi yapan kişilerin ise Türk asıllı oldukları açıklandı.

Türkler, Gana'da Sahte Amerikan Elçiliği Açıp Pasaport Satmış
Türkler, Gana'da Sahte Amerikan Elçiliği Açıp Pasaport Satmış Oğuz Köse
İstanbul escort Nişantaşı escort Şerifali escort Maltepe escort Sancaktepe escort Eyüpsultan escort Şişli escort Kayaşehir escort Büyükçekmece escort Beşiktaş escort Mecidiyeköy escort Zeytinburnu escort Sarıyer escort Bayrampaşa escort Fulya escort Beyoğlu escort Başakşehir escort Tuzla escort Beylikdüzü escort Pendik escort Bağcılar escort Ümraniye escort Üsküdar escort Esenyurt escort Küçükçekmece escort Esenler escort Güngören escort Kurtköy escort Bahçelievler escort Sultanbeyli escort Ataşehir escort Kağıthane escort Fatih escort Çekmeköy escort Çatalca escort Bakırköy escort Kadıköy escort Avcılar escort Beykoz escort Kartal escort şirinevler escort

State.gov'da yer alan habere göre; Gana'da her pazartesi, salı ve cuma günleri saat 07:30-12:00 saatleri arasında çalışan bina üstünde Amerikan bayrağı ve içeride Obama'nın resmi olan bir bina bulunuyordu. Gana'da Amerikan elçiliği olarak tanılan bu binanın aslında sahte olduğu ortaya çıktı.

Ganalı ve Türk organize suç örgütleri tarafından açıldığı ifade edilen sahte elçilikte bulunan Türklerin akıcı bir biçimde İngilizce ve Hollondaca konuştukları söylendi. Trajikomik olay ise bu binanın tam 10 yıldır engellenmeden ve yakalanmadan işliyor olması. Suç çetesinin Ganalı yetkililere rüşvet vererek bu işi yönettiği tahmin edilirken yerel halka sahte evrak ve pasaport sattıkları ortaya çıktı.

Gerçek ABD büyükelçili bölge güvenlik görevlisinin durumu fark etmesiyle Gana'lı polislerle beraber yürüttüğü operasyonla sahte elçilik kapatılabildi. Operasyonun genişletilmesiyle beraber yeni sahte elçilikler ortaya çıktı. Aynı organize suç çetesinin başka bir bölgede Hollanda elçiliği açtıkları tespit edildi. 

Suç çetesi reklam broşürleri ve panolarda tanıtımlar yayınlayarak kendilerine müşteri çektileri belirlendi. Gana'lı suç örgütününde yerel halka vaadlerde bulunarak sahte konsolosluklara yönlendirdikleri tespit edildi. Uydu üzerinden yapılan takiple çetenin merkez üssü tespit edilirken 10 ülkeden 150 farklı sahte pasaport ele geçirildi.

Gana'lı suçluların bulunduğu tespit edilen bir elbise dükkanına polis buraya girmek için ek yetkimiz yok dediği ve suçluların kaçmasına yardım ettikleri iddia edildi. Sahte elçilik işinde devlet yetkililerinde rüşvet aldığı ve organize çeteyle beraber bu işi yönettikleri tahmin ediliyor. Türklerden ise izlerini kaybettirdi. Bölgede haklarında yakalama kararı çıkartıldı ancak bulunamıyorlar. 

Kaynak: state.gov/m/ds/rls/263916.htm

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Tosuncuk, memleketi Giresun'da dere yatağına kaçak villa yaptırmış
Tosuncuk, memleketi Giresun'da dere yatağına kaçak villa yaptırmış
Son Dakika! Soylu, istifa iddiaları sonrası kendisine destek veren Bahçeli'ye teşekkür etti
Son Dakika! Soylu, istifa iddiaları sonrası kendisine destek veren Bahçeli'ye teşekkür etti