En Nitelikli Online Falcı

Ayrıntılı bilgi için Youtube, Instagram ve Facebook sayfamızı takip edebilir, web sitemiz üzerinden online olarak WhatsApp'tan bilgi alabilir ya da ücretsiz danışman hattımızı arayabilirsiniz.

GÜNCEL - 2021-08-18 19:10:49

Bakla, iskambil, kitap, kahve gibi çeşitli şeylere bakarak gelecekte olacaklar hakkında anlam çıkarma, görünmez alemden haber verme olan fal bakma işlemi 1999 yılından günümüze güvenilir bir marka halinde gelmiş Nar Fal bünyesinde tanımlanmış olup şimdi de internetten online falcı olarak hizmete açılmasını siz değerli danışanlarıyla paylaşmaktadır.

Türkiye'nin en büyük fal evi olarak tek şube bünyesinde Ankara'da hizmet veren Nar Fal bir telefon uzağınızdayken şimdi de bir tık uzağınızda bulunarak internet üzerinden de gerçek fal keyfini çıkarmanız için geldi. Geçmişten bugüne genişlettiğimiz uzman medyumlarımızla birlikte sağladığımız müşteri memnuniyetiyle birlikte ailenizden biri olmaya devam ediyoruz. 

Hizmet Verdiğimiz Fal Çeşitleri

Başlıca hizmet olarak sunulan fal çeşitleri; kahve falı, tarot, su falı, katina falı, yıldızname, remil-kum falı, ateş falı, rumi tarot, osho-zen tarot ve peri tarotu olmaktadır. Ayrıca; laro tarot, melek tarot, iskambil falı, çingene tarot, kül falı, kurşun döküm, rune-taş falı, bioenerji, çakra açma ve el falı da en çok tercih gören diğer hizmetlerdir. Bütün bunlara ek olarak; bakla falı, kemik falı, mum falı, çay falı, durugörü, nümeroloji falı, ayna falı, rüya tabiri ve doğum falı hizmetleri de sunulabilmektedir.

Kırktan fazla alanında deneyimli medyum sayımız ile otuza yakın verdiğimiz online fal hizmetimizle 7 gün 24 saat her türlü danışmanlığınıza hazır bulunmaktayız. İstediğiniz medyum hakkında web sitemizde bulunan falcılarımız sekmesinden bilgi alabilir ya da kendileriyle online falcı telefon hattını kullanarak ister WhatsApp'tan ister normal aramayla iletişime geçebilirsiniz. Aynı zamanda web sitemizde hoşunuza gidebilecek ''Burçlar dünyayı nasıl görür?'', ''Tarot fallarında minör ve majör kart farkı'' vb. blog yazılarımızdan faydalanabilirsiniz.

Günün Diğer Haberleri