MSB duyurdu: Kara devriyesi sona erdi

Rusya ile imzalanan ortak mutabakat çerçevesinde Suriye'nin kuzeyinde devam eden kara devriyeleri ile ilgili Milli Savunma Bakanlığı'ndan bir açıklama geldi. MSB'den yapılan açıklamada "Türk ve Rus askeri unsurlarının İHA'ların iştirakiyle Fırat'ın doğusundaki Derbesiye bölgesinde yürüttüğü altıncı kara devriyesi tamamlandı." denildi.

GÜNCEL - 2019-11-14 18:20:35


Türkiye ve Rusya'nın ortaklaşa gerçekleştirdiği kara devriyesi 6. gününde. MSB konuyla ilgili olarak bir açıklama paylaştı.

MSB'den yapılan açıklamada  "Türk ve Rus askeri unsurlarının İHA'ların iştirakiyle Fırat'ın doğusundaki Derbesiye bölgesinde yürüttüğü altıncı kara devriyesi tamamlandı." denildi.

50 ADET TANK MAYINI BULUNDU

Ayrıca MSB'den yapılan bir başka açıklamada "Barış Pınarı Harekât Bölgesinde arama tarama faaliyetleri devam ediyor. PKK/YPG terör örgütü tarafından depo olarak kullanılan okul binasında 50 adet anti tank mayını bulundu."ifadeleri kullanıldı.

 

 

Yedi Gündem
Abone Ol
Günün Diğer Haberleri