Suya ve Neme Karşı Yalıtım Uygulamaları

Hayatın vazgeçilmez unsurlarından birisi olan su konut ve binaların çatı aksanlarında zamanla rutubet ve nem yaparak alt katlara geçerek akma sorunları meydana getirebiliyor.

GÜNCEL - 2018-06-11 16:02:20

Hayatın vazgeçilmez unsurlarından birisi olan su konut ve binaların çatı aksanlarında zamanla rutubet ve nem yaparak alt katlara geçerek akma sorunları meydana getirebiliyor. Tavanlarda küf ve iz bırakarak hem görüntü kirliliği hem de kötü kokulara neden oluyor. Böyle bir soruna çözüm olarak hizmet veren ceylanlarizolasyon.com.tr internet sitesi, çatılarda su yalıtımın nasıl olması gerektiği konusunda detaylı bilgiler sunuyor. Kullanılan malzemelerin özellikleri ile su yalıtımı Darıca örneği ile çatıların nasıl kaliteli bir hale geldiğini gösteriyor. Aynı zamanda su yalıtımı Üsküdar örneğinde de farklı yalıtım uygulamalarına örnek veriliyor. Sitede yapılan uygulamalar ve referanslar da yer alıyor. Bunlardan birisi su yalıtımı Gebze olarak dikkat çekiyor.

Çatı Su Yalıtım Uygulaması Nasıl Yapılır?

Sitede belirtilen malzemelerden birisi olan membran eni 1 metre boyu ise 10 metre uzunluğundadır. Bu malzeme pürümüz ile ısıtılarak zemine yapıştırılıyor. Her bir malzeme birbirinin üzerine 10 cm binili olacak şekilde gelerek çatının tamamı bu şekilde kaplanarak su yalıtımı gerçekleştiriliyor.

http://ceylanlarizolasyon.com.tr/

Günün Diğer Haberleri