totobo giris youtube mp3 cevirici masöz istanbul hotmail aç

Restorant Zincirleri Kuracağım ! - Cumali ADIGUZEL

Sosyal medyada son zamanların çok konuşulan ismi Cumali Adıgüzel ile olan röportajımızı sizlere sunmaktan gurur duyarız.

Restorant Zincirleri Kuracağım ! - Cumali ADIGUZEL
Restorant Zincirleri Kuracağım ! - Cumali ADIGUZEL Vadi

1) Bir sosyal medya ekibiniz mi var? O videoları kim çekiyor?

Cevap : Evet var video ekibim

2) Yeni hedefleriniz neler ?

Cevap : Kendi adımla Restorant Zincirleri Kurmak

3) Boş zamanlarınızda ne yaparsınız ?

Cevap : İş hayatımda nasıl yenilikler yapabilirim diye çalişir ve yeni tatlar sunmak için çalişmalar yaparım

4) Et sever misiniz ?

Cevap : Evet

5) Tanınmak nasıl bir duygu ?

Cevap : Güzel bir duygu insanların beni izlemesi

6) Yurtdışından ünlüler bile size geliyor, ne hissediyorsunuz ? Bugüne kadar ağırladığınız en ünlü isim kimdi ?

Cevap : Gurur verici , Tc Başbakanı, Qatar Emiri Şeyh Tamim, Enginaltan Düzyatan , Gerard Pique, Jordie Alba vb;

7) Sizi Nusret'e benzetiyorlar, bu konu hakkında ne söylemek istersiniz ?

Cevap :Nusret Bir dünya markasına benzetmeleri benim için Gurur verici

8) Bundan 10 sene sonra nerede olmak istersiniz ?

Cevap : Ortadoğu ülkelerinde Ve Avrupa’da Olmak isterim Restorant zinciri kurarak

Bize değerli vaktini ayırdığı için sevgili Cumali Bey'e teşekkürlerimizi iletir, başarılarının devamını dileriz.

Cumali ADIGUZEL

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Tosuncuk, memleketi Giresun'da dere yatağına kaçak villa yaptırmış
Tosuncuk, memleketi Giresun'da dere yatağına kaçak villa yaptırmış
Son Dakika! Soylu, istifa iddiaları sonrası kendisine destek veren Bahçeli'ye teşekkür etti
Son Dakika! Soylu, istifa iddiaları sonrası kendisine destek veren Bahçeli'ye teşekkür etti